2021/2022

Ať na včelnici neslábne bzukot včel - Včelařský workshop

Vážení přátelé včelaři,
srdečně jste zvání 16.7.2027 od 9hod. na včelnici Aleny Vítkové v Čermné ve Slezsku. Místo setkání  (obecní hřiště Myslivna).

Včelářský workshop a závěrečné kolokvium začínajících včelařů VA VSMaS,z.s.vás může obohatit novými znalostmi a pohledy v oboru včelařství a nebo příspět k hezy strávenemu dni prostřednictvím včel.                                                        Milí posluchači VA VSMaS,z.s. začínající i pokročilí včelaři je to váš den,nenechte si jej ujít.

Těším se na viděnou,Alena Vítková.

Místo konání

Včelnice Aleny Vítkové
obecní hřiště Myslivna
Česká republika
CZ

Regionální Včelařská akademie pro POKROČILÉ včelaře Včelařského spolku Moravy a Slezska, pro rok 2021/2022

Vážení včelaři,
chtěli bychom se vrátit k normálnímu způsobu života a opět od 13. 11. 2021 zahájit VA VSMaS,z.s. pro pokročilé včelaře.

Vzhledem k tomu, že jste v minulosti o VA měli zájem, ale díky dané zdravotní situaci se VA pro pokročilé včelaře neuskutečnila, máte možnost přihlásit se nyní.

Je možno se u mne přihlásit emailem co nejdříve, což bude pro mne i závazná přihláška. Nebo níže naleznete přihlášku i rozvrh hodin.

Cena kurzovného: 2000 Kč včetně obědů a občerstvení.

Regionální Včelařská akademie pro začínající včelaře Včelařského spolku Moravy a Slezska, pro rok 2021/2022

Jako samostatný včelařský právní subjekt neziskového charakteru, zahajujeme 9.10. 2021 Včelařskou akademii pro začínající včelaře. Naším prvořadým cílem je vzdělávání začínajících včelařů, vytváření mostů mezi teoretickými a praktickými znalostmi včelaře.

Včelařská akademie je komplexní vzdělávací program v oblasti včelařství, který ve spolupráci s Filozoficko-přírodovědeckou fakultou Slezské univerzity v Opavě a Pracovní společnosti nástavkových včelařů pořádá Včelařský spolek Moravy a Slezska.