2019/2020

Kolokvium akademie - zakončení VA 2020

Vážení přátelé, v sobotu jsme se sešli abychom v příjemném prostředí včelnice paní Aleny Vítkové v Čermné ve Slezsku ukončili náš 4. ročník Včelařské akademie Včelařského spolku Moravy a Slezska z.s..

Výborné prostředí bylo předzvěstí výborné společnosti a dobré atmosféry o kterou se postarali členové našeho spolku a hlavně naši absolventi.

Studium ukončilo 32 posluchačů a jsem velmi rád, že ze strany našich studentů se ozývaly jenom pozitivní reference.

DŮLEŽITÁ zpráva pro posluchače VA VSMaS,z.s.

Změna místa a termínů praktických cvičení !!!

Všechna praktická cvičení na včelnici budou probíhat v Čermné ve Slezsku č.51 okres Opava (je to trasa Vítkov - Budišov nad Budišovkou, č,51 je od kostela cca 300m vpravo)

Dobrý den,

Místo konání

Čermná ve Slezsku 51
Česká republika
CZ

Zpráva pro posluchače VA 2019/2020 VSMaS,z.s.

Pokud se nařízení vlády o společném shromažďovaní počtu osob na veřejnosti uvolní, do začátku praktických cvičení 9.5. nebo v průběhu dalších termínů kdy by cvičení měla probíhat, bude rozvrh praktických cvičení platit tak jak je uvedeno. Pokud ne, budeme vycházet z dané situace a přizpůsobíme se. Informace dáme na náš web. Budu vám také odpovídat na jednotlivé dotazy e-mailem nebo telefonicky.
Věřím, že tuto mimořádnou situaci všichni zvládneme v pohodě a u včelek na vše nemilé zapomeneme.

Těším se na viděnou, Vítková.

Včelařská akademie VSMaS, z.s. pro začínající včelaře rok 2019/2020

Včelařská akademie Včelařského spolku Moravy a Slezska, z.s. pro mladé a  začínající  včelaře, pro rok 2019/2020 Jako samostatný včelařský právní subjekt neziskového charakteru, zahajujeme 5.10.2019 Včelařskou akademii pro začínající včelaře. Naším prvořadým cílem je vzdělávání začínajících včelařů, vytváření mostů mezi teoretickými a praktickými znalostmi včelaře. Včelařská akademie je komplexní vzdělávací program v oblasti včelařství, který ve spolupráci s Filozoficko-přírodovědeckou fakultou Slezské univerzity v Opavě pořádá Včelařský spolek Moravy a Slezska, z.s.

Včelařská akademie pro pokročilé včelaře VSMaS,z.s. r. 2019/2020

12.10.2019 zahajujeme Včelařskou akademii pro pokročilé včelaře. Naší stěžejní filozofii spolkové činnosti je, systematické odborné vzdělávání včelařů. Včelařská akademie pro pokročilé včelaře, přímo navazuji na Včelařskou akademii pro začínající včelaře. Cílíme však také na včelaře, kteří mají zájem se odborně vzdělávat.